Sezona srednjovjekovnih noći u kaštelu 2018

Poštovani plemići, vitezovi, dame i kmetovi s ponosom Vas obaviještavamo da će se i ove godine u našem kaštelu Morosini - Grimani u Svetvinčentu održati tijekom ljetnih mjeseci Srednjovijekovne noći. Ove godine Vas očekuje još više uzbuđenja, još više vitezova, streličara, vatre, mačeva, opsadnih sprava i još veće i pravednije suđenje ljubavnici moga muža, štrigi Mari. Kao uvijek, naš kaštel jednom će tjedno živijeti srednjovijekovnu priču. Vidimo se, Morosina Morosini

Nova atrakcija

Dragi vjerni plemići, vitezi i kmetovi obavještavamo Vas da se je ove godine naše carstvo proširilo. Sad u posjedu nemamo samo jedan kaštel nego smo osvojili još jedan protivnički kaštel, kaštel Sant Michel. Ove godine ćete imati priliku uživati u našim predstavama u još jednom kaštelu. Mi s nestrpljivošću čekamo da konačno ljeto krene. Pratite nas i svaki tjedan ćemo Vam otkrivati više o našoj novoj lokaciji i kako smo ga osvojili.
Vaš, Grof Marino Grimani

AKCIJA za iznamljivače

Godišnje gratis ulaznice za iznajmljivače sa područja Općine Svetvinčenat. Sve što trebate napraviti ukoliko želite gratis ulaznice za svoje goste, je da se javite na našu mail adresu s podacima o Vašem objektu i mi Vam šaljemo gratis ulaznice za sezonu 2018.

13.09.2016. Odgoda termina predstave za 14.09.2016.

Dragi posjetitelji! Predstava koja je bila na repertoaru za izvedbu 14.09.2016. pomaknuta je za dan ranije - 13.09.2016. Za sve stanovnike istarskog poluotoka karte će se prodavati u pola cijene. Vidimo se!

15.06.2016. Krećemo opet! Nova sezona Srednjovjekovnih noći!

Dragi svi, u srijedu 15.06.2016. započinjemo s novom sezonom predstava u našem kaštelu! Budite i vi dio ovog veličanstvenog događaja! Vidimo se u srijedu u 20:30 sati. Karte su u prodaji ispred kaštela od 18:00 sati!

27.05.2016. Posjetile nas legende domaće estrade

Rockeri Željko Bebek, Ivica Propadalo i poznati urednik s HRT-a Đelo Hadžiselimović posjetili su naš kaštel. U ugodnoj atmosferi družili su se s članovima naše udruge. Rock on!

10.04.2016. Naša nova stranica

Dragi svi, dobrodošli na našu novu web stranicu! Pratite nas za sve obavijesti u vezi naših događaja u Svetvinčentu!